FAKÜLTEMİZDE BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ’ ın göreve başlamasının ardından Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma Toplantısı düzenlendi.

Fakültemizin çiftliğinde gerçekleşen bu etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN, Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Berrin ZIK, Prof. Dr. Figen ÇETİNKAYA, Fakülte Sekreterimiz Sadrettin ÖZDEMİR’in yanı sıra Fakültelerimizin Dekan ve Dekan Yardımcıları, MYO Koordinatörü,  Akademik, İdari personel ve fakültemizin emekli olan personeli katıldı.

Toplantıda konuşan Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ katılım sağlayan tüm fakülte personeline ve çeşitli nedenlerden dolayı aralarında bulunamayan personele teşekkür ederek Veteriner Fakültesi’nin daha ileri seviyelere gelmesi için hep birlikte ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Haber Tarihi : [08-Eki-2019]

Haber Görüntüleme : [810]