2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK
 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı akademik kurulumuzu Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer ÇİFTCİ’nin de katılımlarıyla Güler Osman KÖSEOĞLU konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Bayram ŞENLİK, Dekan Yardımcımız Prof.Dr.Figen ÇETİNKAYA, Dekan yardımcımız Doç.Dr.İlker ARICAN, Hayvan Sağlığı ve Hayvansal Üretim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürümüz Prof.Dr.Abdülkadir KESKİN ve Hayvan Sağlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hayvan Hastanesi) Başhekimimiz Doç.Dr.Sevim KASAP birer sunum  yaparak katılımcılara fakültemizin faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdiler.

Akademik Kurulumuzun ikinci bölümüne teşrif eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ise Üniversitemizin Araştırma Üniversitesi vizyonuyla ilgili bilgiler vererek nitelikli yayın ve proje sayımızı artırmanın ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Bayram ŞENLİK tarafından bir önceki dönemde Dekan olarak görev yapmış olan Prof.Dr.Hüseyin YILDIZ, Dekan yardımcısı olarak görev yapmış olan Prof.Dr.Berrin ZIK, Dekan yardımcısı olarak görev yapmış olan Prof.Dr.Figen ÇETİNKAYA, Hayvan Sağlığı ve Hayvansal Üretim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü olarak görev yapmış olan Prof.Dr. Hakan ÜSTÜNER ve Hayvan Sağlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hayvan Hastanesi) Başhekimi olarak görev yapmış olan Doç.Dr. Zafer MECİTOĞLU’na ve 2023 yılında fakültemizden emekli olan idari personellerimiz Sadrettin ÖZDEMİR, Yaşar ERTÜRK, Lütfi AKDAĞ ve Reşat MANAVOĞLU’na plaketleri takdim edilmiştir.

Proğramın devamında Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ve Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Bayram ŞENLİK tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında kadroya atanan öğretim üyelerimiz  Prof.Dr. Saime GÜZEL, Prof.Dr.Hüseyin CİHAN, Prof.Dr.Cansel Güzin ÖZGÜDEN AKKOÇ, Prof.Dr.Meriç KOCATÜRK, Doç.Dr.Sevim KASAP, Doç.Dr.Sabire GÜLER, Doç.Dr.Tuncay İLHAN ve Dr.Öğretim Üyesi Yiğit KAÇAR’a  binişleri giydirilerek atama belgeleri takdim edilmiştir.

Ayrıca aramıza yeni katılan Araştırma Görevlileri Araş.Gör.Öner SÖNMEZ, Araş.Gör.İrem ÇAKMAK Araş.Gör. Nilay AYBEY, Araş.Gör. Hilmi Can ACAR, Araş.Gör. Kübra Nur YILDIRIM, Araş.Gör. Sena Nur TOPAL Araş.Gör. Mehmet Emre TOPÇU ve Araş.Gör.Onur ONGUNCAN’a rozetleri takılmıştır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [604]