Veteriner Fakülteleri için Klinik Beceri Laboratuvarı

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Klinik Beceri Laboratuvarı (KBL) Koordinatörü Doç. Dr. Okan EKİM ile Cerrahi A.D. Koordinasyon Sorumlusu Doç. Dr. Oytun Okan ŞENEL 15.04.2022 saat 10.00’da “Veteriner Fakülteleri için Klinik Beceri Laboratuvarı” konulu etkinliği sunmuşlardır. Çevirim içi olarak gerçekleşen sunuma fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri katılmıştır. Koordinatör Doç. Dr. Okan EKİM “Gerek pandemi sürecinin gerekse de uzak eğitimin üzerinde pozitif etkileri olan bu uygulama ayrıca hayvan refahı açısından da önem arz ettiğini belirtti”. Doçent Doktor Oytun ŞENEL maket ve cansız materyallerin kullanımı ve pratiğin kazanımı açısından laboratuvarın faydalarına değindi. Her iki hocamız uygulamanın nasıl, hangi şartlar ve imkânlarla olduğunu laboratuvarı gezdirerek anlatmışlardır. Yaklaşık 90 dk. Süren etkinlik karşılıklı soru ve cevap ile sonlanmıştır.

Haber Tarihi : [18-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [1.183]