Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Mezunlarımızın Dikkatine!

Üniversitemiz eski mezun öğrencilerinden mezuniyet bilgileri Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) yer almayanların dikkatine!

Üniversitemiz eski mezun öğrencilerinden mezuniyet bilgileri Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) yer almayanların sisteme dahil olabilmesi için mezun oldukları Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokul Öğrenci İşleri bürolarına (ekte verilen/aşağıdaki)Talep Formunu doldurarak veya bizzat başvuru yaparak bilgilerini mevcut sisteme ekletmeleri gerekmektedir. Dosyayı indirmek için word ikonuna tıklayınız.

Talep Formu

Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Görükle Kampusü, 16059 Nilüfer/BURSA ........ Tel: 0224 29 42 485 ......... Faks: 0224 29 42 452 ........ E-Posta: shmyo@uludag.edu.tr