Toru Un Fabrikası'nda Öğrencilerin Deneyim Dolu Gezisi

Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi programı öğrencileri, Öğretim Görevlisi Dr. Neşe Özmen'in liderliğinde Bandırma Has Un Fabrikası'na (Toru Un) bir teknik gezi düzenledi. Gezi, öğrencilere gıda işletmelerinde üretim prosesi ve kalite kontrol süreçlerini yakından gözlemleme fırsatı sundu.

Toru Un Kalite Güvence Müdürü ve Gıda Mühendisi Murat Özgenç, öğrencileri karşılayarak önce işletme hakkında detaylı bir tanıtım sunumu gerçekleştirdi ve daha sonra öğrenciler laboratuvara alınarak, un için kritik öneme sahip kalite analizlerini uygulamalı olarak göstererek deneyimlemelerine katkı sağladılar.

Gezinin devamında, hammadde kontrol ve kabulden son ürün olan un ambalajlanmasına kadar olan süreçlerin her aşaması işletme içinde detaylı bir şekilde gözlemlendi. Bu ayrıntılı gezi, öğrencilerin un üretim sürecini ve kalite parametrelerini deneyimleme imkânı sağladı.

Öğrenciler için çok verimli geçen bu gezi için işletme üst yönetimine ve Sayın Murat Özgenç'e teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [04-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [211]