MUSTAFAKEMALPAŞA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA AİLE İÇİ İLETİŞİM VE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli Merkez Müdürü Berna OLCA ve psikolojik danışman Yusuf ÜSTÜNTAŞ tarafından Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu öğrencilerine aile içi iletişim, kadına yönelik şiddetle mücadele ve evlilik öncesinde doğru eş seçimi konularında eğitim verildi. Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının yoğun ilgi ve katılım gösterdiği eğitim etkinliği 75 dakika sürdü.

Yüksekokul yönetimi adına konuşan Öğr. Gör. Dr. Neşe ÖZMEN, “Toplumun en küçük birimi olan ailelerin sağlıklı ve sağlam bir temele sahip olmasının, mutlu, müreffeh ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında en önemli dinamik olduğu unutulmamalıdır. “dedi. Özmen, aile kurarken bilinçli hareket etmenin, mutlu, sağlıklı bireyler yetiştirmenin ve mutlu aileler oluşturmanın bu tür eğitimler marifetiyle zemin hazırlanmasıyla mümkün olabileceğini ifade etti ve eğitimcilere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Eğitim etkinliği, Mustafakemalpaşa MYO Müdür Yardımcısı Neşe ÖZMEN’in, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür belgelerini takdimiyle sona erdi.

Haber Tarihi : [08-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [590]