ÖĞRENCİLERİMİZ TOGG FABRİKASINDAKİ TEKNOLOJİ İLE BULUŞTU

Teknik Bilimler MYO Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencileri, Teknik Bilimler MYO Müdür Yard. Öğr. Dr. İsmet Gücüyener, Otomotiv Program Başk. Öğr. Gör. Bekir Erdağ, Otomotiv Öğr. Gör. Ömer Özkoca, Makine Program Başk. Öğr. Gör. Rasim Kaderli ve Otomotiv Teknisyeni Erman Aksoy TOGG fabrikasını ziyaret ettiler. TOGG fabrikası ziyareti esnasında Togg T10X aracı üzerinde şu anki bulunan özellikleri hakkında bilgi edinilmiştir. Bulunduğu Segmente göre Togg T10X en ucuz ve en yüksek özelliklere sahiptir. Internet haberleşmesi sayesinde akıllı ev cihazlarına bağlanarak istenilen aktiviteyi yapan araç donanımının güncel ihtiyaçlara göre yazılım güncellemesi de bulunmaktadır. Aracın kullanımı esnasında birden çok kamera görüntüsü seçeneği ile hemen hemen araç dışı panoramik şekilde sürücünün kullandığı ekrana aktarılabilmektedir. TOGG Fabrikası ofis yetkilileri ile yapılan görüşmelerde okulumuzda yapılacak seminerler hakkında da katılımları konusunda fikir birliğine varılmıştır. TOGG fabrikasına öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi kabul ettikleri için teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [27-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [576]