Et ve Ürünleri Teknolojsi Programı

Et ve Ürünleri Teknolojisi Programı 1986-1987 eğitim öğretim yılında öğrenime açılmıştır. Et ve Ürünleri Teknolojisi Programı ile öğrencilerimiz kasaplık ve kümes hayvanlarının kesim sonrası parçalanması, muhafazası, bunların Et ürünlerine dönüştürülmesi, hijyeni, mikrobiyolojisi, gıda güvenliği, kalite kontrolü ve pazarlaması gibi konularda da uzmanlaşarak, sektördeki kalifiye eleman ihtiyacı olan Et Teknikeri ünvanını olmaya hak kazanmaktadırlar

Yükseköğretim Girdi Göstergeleri (YÖK ATLAS)

ÖĞRETİM ELEMANLARI

Doç. Dr. Aytekin GÜNAY (Gıda İşleme Böl. Başk.)

Öğr. Öğr.Gör.Dr.Nalan ÇIRAK (Prog. Başk.)

 

 

DERSLER

Ders planlarına buradan ulaşabilirsiniz!

Bologna Ders Kataloğuna buradan ulaşabilirsiniz!


 

 


 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Eki-2019 20:29]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [05-Eki-2023 06:40]

İçerik Görüntüleme : [18.119]