Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 49. Komite Ziyareti
 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 49. Komite Ziyareti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 49. Komite Ziyareti

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul’u  Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 49. Meslek Komitesinin (Matbaa, Ambalaj, Kağıt, Kırtasiye Ürünleri İmal Ve Ticareti) üyelerini ağırladı. İdris Şahintaş İdris Ofset Yönetim Kurulu Başkanı ve 49. Komite Başkanı İdris Şahintaş, Basım Teknik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Yönetim Kurulu Başkanı ve 49. Komite Üyesi Mustafa Cerit, Sentez Yayın Ve Dağıtım Eğitim Ve Öğretim Kurumları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve 49. Komite Üyesi Tekin Çanga,  BTSO Sektörel İzleme Personeli Sena Süsem, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Karahan, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Ebru Yeniman Yıldırım ve Öğr.Gör. Dr. İsmet Gücüyener  ile Grafik Tasarımı Programı Program Başkanı Öğr.Gör. Murat Çalış’ın katılımlarıyla bir işbirliği toplantısı gerçekleştirildi.

Nitelikli eleman yetiştirilmesi sürecinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Karahan tarafından okulumuzun tanıtım sunumu yapıldı. Okulumuzun misyonu, vizyonu, stratejik hedefleri, programlar ve üniversite sanayi iş birlikleri tanıtıldı.

BTSO 49. Komite Meclis Üyesi Mustafa Cerit sanayide özellikle matbaa, grafik tasarım ve ambalajlama gibi alanlarda ara elamana sürekli ihtiyaç olduğunun sanayicilerimiz tarafından sürekli gündeme getirildiğini bu ihtiyacı karşılamak amacıyla kursların açılmasının uygun olacağını belirtti. Toplantıda okulumuz olarak talep geldiği takdirde Sertifika Programı, İş Yeri Eğitimi ve  kursların yapılabileceği konuşuldu.

BTSO 49.Komite Üyesi Tekin Çanga “Bu toplantının çok verimli olduğunu, özellikle Sayın Hocamızın bakışının kendilerine ışık tuttuğunu, onlara vereceğimiz desteğin kendilerini son derece memnun ettiğini dile getirdi.

 

Son olarak katılımcıların karşılıklı iyi dilekleri ile toplantı sonlandırıldı.

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [466]