TÜBİTAK BİDEB 2211 Yurt İçi Doktora Burs Programı

Değerli Paydaşlarımız,

2211/A Genel Yurt İçi Doktora Burs Programı, 2211/B Yurt İçi Sosyal Bilimlere Geçiş Doktora Burs Programı ile 2211/C Yurt İçi Öncelikli Alanlar Doktora Burs Programları kapsamında 2018 yılı 2. dönem başvuruları 27 Haziran-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında alınacaktır.

İlgili döneme, başta YÖK 100/2000 Doktora Burs Programı bursiyerleri olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarından yurt içi burs ve/veya öğrenim kredisi alan, doktora programlarında tam zamanlı öğrenim görüp, herhangi bir kurum ya da kuruluşta çalışmayan, aşağıda belirtilen başarı ölçütlerinden en az ikisini sağlayan doktora öğrencilerinin başvuruları kabul edilecektir.

2018 yılı için belirlenmiş başarı kriterleri aşağıdaki gibidir:

Belirtilen şartları sağlayamayan doktora öğrencileri, ilgili programa, Ekim ayı içinde program çağrı metnindeki başvuru şartları kapsamında tekrar başvurabileceklerdir.

Program Çağrı Metnine aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.
www.tubitak.gov.tr/bideb/2211

Sizlerden gelen görüş ve önerilerle BİDEB odaklı süreçlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.

Bilgilerinize sunarız.

TÜBİTAK-BİDEB