BÜTÜNLEME MAZERET SINAV DUYURUSU

 

UKEY E-SINAVA GİREMEYİP MAZERET SINAVI TALEP EDİCEK ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

 

Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen  ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen en geç  5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda bulunmak zorundadır. 

                 Başvuru için;

       a) Önce sınav sırasında oluşan soruna ait  Ukey Sınav ekranındaki uyarı görüntüsünün fotoğrafını çekiniz;

       b) Aşağıda linkini paylaştığımız mazeret sınavı başvuru dilekçesini doldurunuz.

       c) Bu iki belgeyi (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr- örneğin 251040055@ogr.uludag.edu.tr) ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinizden, öğrenci işlerinin   mkpogis@uludag.edu.tr adresine sınav bitiminden sonraki 5 dk içinde göndermiş olmalısınız!

 

Mazeret talep dilekçesi için buraya tıklayınız.

  1. Ekran görüntüsü alınması sürecinde Android işletim sistemi olan telefonları kullanan öğrenciler, NOTLAR uygulamasını kullanarak ekran görüntüsü almalı ve bu dosyayı iletmelidir. Iphone kullanıcıları, fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı iletmelidir.

                 Şahsi mail adreslerinden yapılacak olan mazeret sınav talep başvuruları işleme alınmayacaktır. (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr- Bu mail adresinizin şifresi,öğrenci otomasyonu giriş şifresi ile aynıdır) e-posta adresinden yapılan başvurular değerlendirmeye alınacaktır.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Haz-2023 12:24]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [20-Haz-2023 09:27]

Duyuru Görüntüleme : [270]