DENİZBANKA AİT PERSONEL VE ÖĞRENCİ KİMLİK KARTLARI

DENİZBANKA AİT PERSONEL VE ÖĞRENCİ KİMLİK KARTLARI 09.07.2017 TARİHİNDEN SONRA YEMEKHANELERDE KULLANILMAYACAKTIR.

Denizbank Kartları İle İlgili Yapılacak Olan İşlemler;

09-07-2017 Tarihine Kadar Yapılacak İşlemler;

· Kampüs Kart sahipleri 09.07.2017 tarihine kadar e-cüzdan bakiyelerini yemekhanede kullanmaya devam edeceklerdir.

· Kampüs Kart sahipleri e-cüzdanda yer alan bakiyelerine istedikleri zaman ATM ve Kiosk’lardan hesaplarına aktarabileceklerdir.

· Bu hesaptaki bakiyeler ATM’lerden çekilebileceği gibi Pos cihazlarından yapılacak alışverişlerde de kullanılabilir.

· Kampüs Kartlar; son kullanma tarihine kadar tüm dünyadaki ATM ve POS’larda banka kartı özelliği ile kullanılabilecektir.

09-07-2017 Tarihinden Sonra Yapılacak İşlemler;

· Üniversitede bulunan e-gişe, Kiosk ve fişli ödeme noktalarının tamamında çalışma yapılmasının akabinde ödemeler ilgililere aşağıdaki şekilde yapılacaktır.

· Bankamız ile bankacılık sözleşmesi imzalamış olan öğrenci, öğretim üyesi ve personelin e –cüzdanlarında yer alan tutarlar, bankamız kartına bağlı hesaplarına iade edilecektir.

· Bankamız ile bankacılık sözleşmesi imzalamamış olan öğrenci, öğretim üyesi ve personel için ise kartlarındaki mevcut tutarlar bankamız şubesine ilgililer adına (TCKN) havale edilecek olup ilgililer tarafından kimlik ibraz edilmesi halinde ödeme yapılacaktır.

· Geçici kartlar mevcut ise Üniversite tarafından bankamıza bildirilecek listeye istinaden listede belirtilen hesap numaralarına e-cüzdan bakiyeleri iade edilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Haz-2017]