Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi ı Dersi Mazeret Ara Sınavı ve Öğrenci Listesi

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I (ATA 101 ) DERSİ

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ARASINAV MAZERET HAKKI TANINAN

ÖĞRENCİ LİSTESİ

M.KEMALPAŞA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ LİSTESİ

Okul No:                             Programı:                                                    Adı  Soyadı :

251660514                          Gıda Teknolojisi                                              Ayşenil ULUCA

251691501                          Elektrik (İ.Ö.)                                                  Burak YILMAZ

251660537                          Gıda Teknolojisi                                              İbrahim  ALACA

251691532                          Elektrik (İ.Ö.)                                                  Mert Savaş DİNÇ

Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I sınavına dair mazeret talebinde bulunan Yüksekokul öğrencilerimizin dilekçeleri Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Bölüm Başkanlığı tarafından uygun görülmüş olup, ekli listede ismi belirtilen öğrencilerimizin Mazeret Sınavı 19 Aralık saat 09.00 ile 21 Aralık sat 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.Bu süre zarfında öğrenciler e-sınava UKEY sistemi üzerinden katılabileceklerdir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Ara-2016]