EKOLOJİK RESTORASYON KONFERANSI

Meslek Yüksekokulumuz Uzman Piyade Şehit Zeki UĞUR Konferans Salonun da gerçekleşen etkinlik, Öğretim Görevlilerimizden Peyzaj Mimarı Ömer GÜNTAN tarafından sunuldu. Konuşmasına "Yaşadığımız çevreyi yalnızca bize, insana aitmiş gibi kullanıyor ve tüketiyoruz" diye başlayan GÜNTAN, "tahrip ettiğimiz doğanın her parçasının bir gün bize mutlak lazım olacağını ve bu tahribatların gün geçtikçe telaffisinin daha da zorlaştığını, herşeyden önemlisi de yarınlarımıza güzel bir dünya bırakmak için ekosistemin ekolojik restorasyona her daim ihtyacı olduğunu" dile getirdi.Konuşmasına video ve slayt gösterileriyle birlikte devam eden  Öğrt. Gör. Ömer GÜNTAN "Ekolojik restorasyonun bir lüks değil ihtyaç olduğunu ve her vatandaşın doğaya saygı duyması gerektiğini söyledi.Yüksekokulumuzda böyle etkinliklerin düzenlenmesi öğrencilerimizi hem mesleki açısıdan hemde kişisel gelişim açısından kendilerine yön vereceğini belirtti.

Etkinlikten memnun kalan Öğrt. Gör. Ömer GÜNTAN konferansa katılım sağlayan Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Ruziye DAŞKIN, Yüksekokul Müdür Yrd. mız Öğrt. Gör. Dr. Gülşah BAĞÇIVAN, Yüksekokul Sekreter V.  Nihat İPEK ve Öğretim Görevlimiz İsmet Ceyhun YILDIRIM'a katılımlarından dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ederek konferansa son verdi.

Haber Tarihi : [28-May-2019]

Haber Görüntüleme : [1.145]