ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE SEMİNERİ

18 Mayıs 2023 tarihinde saat 17:30 da Bursa Orman Bölge Müdürlüğünde görevli olan Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Suat ÜNAL tarafından, okulumuzun ormancılık bölümü öğrencilerine "Orman Yangınlarıyla Mücadele" konulu seminer verildi. Seminer online olarak gerçekleştirildi. Seminere akademik personel ile birlikte çok sayıda öğrenci katıldı. Seminer sonunda öğrencilerden gelen sorular Şube Müdürü Suat ÜNAL tarafından yanıtlandı.

Asli vazifesi ormanı korumak olan "Orman Muhafaza Memuru" adayı öğrencilerimize verilen orman yangınlarıyla mücadele seminerinin meslekte büyük katkı sağlayacağını inanıyoruz ve bu tarz eğitimlerin uygulamalı olarak devamını getirmeyi amaçlıyoruz. Seminerde gerekli teknik bilgilerin yanında, bizlerle mesleki tecrübelerini de paylaşan Şube Müdürü Suat ÜNAL'a değerli vakitlerini bize ayırdığı için teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [18-May-2023]

Haber Görüntüleme : [473]