BUÜ Bünyesinde Gerçekleştirilen Doğa ve Orman Pedagojisi Eğitmen Eğitimi Europass Programına Dahil oldu

Öğretim görevlimiz Ömer Dilek'in eğitim koordinatörlüğünü yaptığı, Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde düzenlenen Doğa ve Orman Pedagojisi Eğitmen Eğitimi programı Europass programına dahil olarak uluslararası geçerli eğitim statüsü kazandı. Eğitim sonrası portfolyo sürecini başarı ile tamamlayan katılımcılar Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından verilecek sertifikaya ve Europass programı kapsamında verilecek sertifika eklerine sahip olabilecekler.

Europass Programı Hakkında

Europass Avrupa Parlamentosu ve Konseyi tarafından tanınmış bir kurumdur. Verilen sertifikanın Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olduğunu resmi olarak belgeler.

Europass Sertifika Ekleri

Haber Tarihi : [09-Mar-2022]