Mezun Söyleşileri Gerçekleştirildi

MEZUN SÖYLEŞİLERİ

Meslek Yüksekokulumuzda TGTZ111-Kariyer Planlama ve TDSZ113-Kariyer Planlama dersleri “Sektör Günleri-Kamu Sektörü ve Özel Sektör” konuları kapsamında Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (TGT) ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (TDS) programları 1. Sınıf öğrencilerine yönelik mezun söyleşileri düzenlenmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz 2020 yılı TGT programı mezunu Aleyna Işık ve 2021 yılı TDS programı mezunu Sevda Zorlu 25 Aralık 2023 tarihinde Kariyer Planlama derslerine konuk olmuşlardır. Aleyna Işık, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı öğrencileri ile özel sektörle ilgili deneyimlerini paylaşmıştır. Sevda Zorlu ise Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı öğrencilerini kamu sektörüne yönelik bilgilendirmiştir. Söyleşiye katılan mezunlarımız kendilerine yöneltilen soruları cevaplamış ve öğrencilerimize kariyer planlamalarına yönelik tavsiyelerde bulunmuşlardır. Her iki mezunumuza da verdikleri katkılar ve bilgilendirmeler için teşekkür ederiz.

Öğr.Gör.Dr.Arzu ÖDEN ACAR
Kariyer Planlama Ders Yürütücüsü