Afiş Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi
 Afiş Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuz tarafından 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında öğrenim görmekte olan öğrencilerin katılımına açık olan bir afiş yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya katılacak afişlerin “öğrencilerin öğrenim gördükleri programı yansıtan görsel ve bir slogan” içermesi gerektiği duyurulmuştur.

Yarışma tarihleri 23 Ocak 2023–24 Mart 2023 olarak ilan edilen çalışmada Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programında başvuru yapılan afişin sloganı ve afişte kullanılan resimlerin telif hakları olabileceği endişesiyle değerlendirmeye alınmamış olup; ilgili program öğrencileri için afiş yarışması başvuruları 02 Mayıs 2023 tarihine kadar uzatılarak yeni başvurular alınmıştır.

Ek süre bitiminde Meslek Yüksekokulumuz programlarında görevli öğretim elemanlarından oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirmede aşağıdaki öğrencilerimizin ifade ettikleri slogan ve yaptıkları afişler programlarında birinci seçilerek ödüle layık görülmüştür:

Anestezi Programı Birincisi:
Ecem AKTAN “Sizler 10’dan Geriye Saydığınız Zaman Kalpleriniz Bizlerledir”

İlk ve Acil Yardım Programı Birincisi:
Egemen TAŞDEMİR “En Zor Anlarda, Daima Yanında.”

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Birincisi:
Seyyit YAVUZ “Tıbbi Sekreterlik Nitelikli Bir Meslektir; Önlisans Eğitimi Gerektirir.”

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Birincisi:
Mustafa DİN “İçinizi Bizden Başka Kimse Bilemez”

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Birincisi:
Işık Deniz ULUĞ “Tıbbi Laboratuvar Teknikeri Olmak; Canlının Bir Hücresinden Tüm Canlılığı Kurtarmaktır”

24 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 14.00’te Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda yapılan Afiş Tanıtımı ve Ödül Töreninde müdürümüz sayın Prof.Dr.Sinan ÇAVUN yaptığı konuşmada yarışmaya katılan tüm öğrencilere ayrı ayrı teşekkür etti. “Yaptığınız bu güzel çalışmalar eğitim gördüğünüz programa verdiğiniz değeri ve önemi göstermektedir. Bu tür etkinlik ve çalışmalara katılmanız bizleri mutlu etmiştir. Ortaya koyduğunuz bu başarılı çalışmalarınızı jüri üyesi hocalarınız çok beğendi ve ödüle layık gördü. Her birinizin emeğini sağlık. Gördüğünüz gibi çerçevelettik ve eserlerinizi Meslek Yüksekokulumuzun uygun alanlarına asarak yıllarca sergileyeceğiz” dedi. Öğrencilere ödülleri olan kitap/kırtasiye çekini nasıl değerlendirmeyi düşündüklerini sorduğunda öğrencilerimiz genel olarak eğitimleri için kullanacaklarını, KPSS’ye hazırlık için yardımcı ve kaynak kitaplar alacakları gibi kardeşlerinin de kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtmişlerdir.

Törene derece giren öğrencilerimiz Işık Deniz Uluğ, Mustafa Din, Egemen Taşdemir, Ecem Aktan ve sınıf arkadaşları, jüri üyesi öğretim elemanları, Meslek Yüksekokul Sekreterimiz Selmin Akifoğlu ve personelimiz katılmışlardır. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı birincisi Seyyit Yavuz’un memleketinde olması nedeniyle katılamadığından onun yerine sınıf arkadaşı Helin Baykal katılarak arkadaşı adına ödülünü ve teşekkür belgesini almıştır. Törende sırayla programlarında birinci olan öğrencilerimize Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Sinan Çavun, program öğretim elemanları ve jüri tarafından ödülleri ve teşekkür belgeleri takdim edilerek çerçevelenmiş afişleriyle fotoğraf çekimleri yapılarak alkışlar eşliğinde bu mutlu anları ölümsüzleştirilmiştir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-May-2023]

Haber Görüntüleme : [829]