Toplum Bilinci ve Sosyal Sorumluluk

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu ve İbni Sina Özel Eğitim Meslek Okulu arasında sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlayan dersler 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde de devam ediyor.

Yüksekokul Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Prof.Dr.Gülsün İŞSEVEROĞLU, öğretim elemanı Öğr.Gör.Dr.Merve AKÇA ve program öğrencileri İbni Sina Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ahmet DİRSEK  öncülüğünde Toplum Bilinci ve Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında öğrencilerde toplumsal duyarlılık oluşturmak ve sosyal sorumluluğa farkındalık sağlamak amacıyla yeni dönem proje başlangıcını yaptı. Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu öğrencileri düzenli olarak her hafta Özel Eğitim Okulunda derse katılarak buradaki öğrenciler ile birlikte etkinlikler yapacaktır.

Haber Tarihi : [01-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [204]