Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Yöneticilerinden Yerel İş Birliği Ziyaretleri: Belediye, Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü ile İş Birliği Vurgusu

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu yöneticileri, Müdür Prof. Dr. Mehmet ÖZ öncülüğünde, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Fatih BİLİCİ ve Öğr. Gör. Saadet Dilek YILDIZ ile Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet KANAR'ı ziyaret etti. Yüksekokul Yönetimi, kalkınma projeleri ve toplumsal projelere verdiği destekten dolayı Başkan Kanar'a teşekkür ettiler ve fikir alışverişinde bulundular.

Daha sonra, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet ALTINTAŞ'ı ziyaret eden heyet, Yüksekokul'un bölgedeki akademik faaliyetleri ve toplumsal katkıları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Altıntaş ile yapılan istişarelerde, bölgeye yönelik yapılacak ortak çalışmalar ve projeler ele alındı.

Son olarak, Yüksekokul yöneticileri, Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Şerbet'i ziyaret etti. Emniyet Müdürü Şerbet ile gerçekleştirilen görüşmede, Yüksekokul öğrencilerinin güvenliği ve kamu düzeni konuları üzerinde duruldu. İki taraf arasında iş birliği ve koordinasyonun önemi vurgulandı ve gelecekteki ortak projeler için karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Bu nezaket ziyaretleri, Üniversite ve yerel yönetim arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan önemli adımlar olarak öne çıkmaktadır. Yüksekokul yöneticileri, Mustafakemalpaşa'daki paydaşlarla yakın ilişkiler kurarak bölgenin gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedirler.

Haber Tarihi : [08-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [267]