GIDA SEKTÖRÜNDE KARİYER YOLCULUĞU: MBH GIDA AR-GE MÜDÜRÜ GİZEM ARICI'DAN İLHAM DOLU ANLATIM VE MÜLAKAT SİMÜLASYONU
 GIDA SEKTÖRÜNDE KARİYER YOLCULUĞU: MBH GIDA AR-GE MÜDÜRÜ GİZEM ARICI'DAN İLHAM DOLU ANLATIM VE MÜLAKAT SİMÜLASYONU

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen ve kariyer planlama dersi kapsamında yapılan etkinlikte, Mustafakemalpaşa 'da gıda sektörünün önemli isimlerinden olan MBH Gıda Ar-Ge Müdürü Gizem ARICI, katılımcılara önemli bilgiler aktardı. Etkinlik, ARICI'nin kendini tanıtmasıyla başladı. Arıcı sunumunda gıda teknikerlerinin iş dünyasındaki rolünü vurgulayarak, işletmelerin beklentilerine odaklandı.

ARICI, mülakat sürecinde başarı sağlamak için gereken yetkinliklere dair önemli ipuçlarını öğrencilerle paylaştı. Gıda teknikerlerinin sahip olmaları gereken bilgi, deneyim ve becerileri detaylandırarak, sektörün taleplerini açıkladı. Ayrıca, mülakat sürecinin dört önemli aşamasını detaylı bir şekilde ele aldı.

Etkinliğin pratiğe yönelik en önemli noktası, gönüllü bir katılımcı ile gerçekleştirilen mülakat simülasyonu oldu. Bu uygulama, katılımcılara pratik bir deneyim sunarak, mülakat teknikleri konusunda daha güvenli ve bilgili olmalarına katkı sağladı.

Etkinlik, gıda sektörüne yönelik kariyer hedefleri olan Gıda Teknolojisi öğrencilerine, sektördeki profesyonellerle buluşma ve deneyim paylaşma fırsatı tanıdığı için önemli bir imkan olarak öne çıktı. ARICI 'nın bilgi ve tecrübeleriyle dolu sunumu, katılımcıların gıda sektöründeki iş fırsatlarına yönelik daha net bir bakış kazanmalarına yardımcı oldu.
Etkinliğin sonunda Gizem ARICI ’ya yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Neşe ÖZMEN tarafından bir teşekkür ve anı belgesi verildi ve kendisine eğitime katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [401]