LC WAİKİKİ’DEN PAZARLAMA ÖĞRENCİLERİNE KARİYER PLANLAMA TAVSİYELERİ

LC Waikiki Mustafakemalpaşa Mağaza Müdürü Dilek GÜLEN SÖYLEN, Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen kariyer planlama dersine konuk oldu. Söyleşi sırasında, Pazarlama programı öğrencilerine firma tarihçesi, kariyer fırsatları, eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca, firmanın mevcut durumdaki çalışan sayısı, mağaza sayısı ve yurt dışında faaliyet gösterilen ülkeler hakkında detayları paylaşarak öğrencileri bilgilendirdi.

Dilek GÜLEN SÖYLEN, öğrencilere yarı zamanlı ve tam zamanlı çalışma imkanları hakkında da bilgi verdi ve kendi kariyer yolculuğunu paylaşarak deneyim ve tecrübelerini aktardı. Pazarlama Programı Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hande ARIKAN KILIÇ tarafından SÖYLEN'e, öğrencilere yönelik bilgi paylaşımı ve katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Bu etkinlik, öğrencilere sektördeki güncel gelişmeleri ve kariyer olanaklarını daha yakından tanıma fırsatı sunarak öğrenim hayatlarına değerli bir katkı sağlamıştır.

Haber Tarihi : [21-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [357]