Uludağ Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Yusuf Ziya Yüce’den Öğrencilere İlham Veren İletişim Tüyoları
 Uludağ Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Yusuf Ziya Yüce’den Öğrencilere İlham Veren İletişim Tüyoları

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen seminerde, Uludağ Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Yusuf Ziya Yüce, iletişimin kariyer üzerindeki etkisi, kurumsal iletişim ve çatışmaların çözümü konularında bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Programa, Uludağ Enerji Kurumsal İletişim Uzmanı Aygül Kumova ve Kurumsal İletişim Stajyeri Melek Kılkış da katılım gösterdi.

Öğrenci, yüksekokul personeli, akademisyen ve yüksekokul yöneticilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, öğrenciler Yusuf Ziya Yüce'ye çeşitli konularda sorular yönelttiler. Çalışanlar arası iletişimi güçlendirmek için uygulanması gereken etkili yöntemler, iş dünyasında etkili network oluşturma ve ilişkileri geliştirme yolları, kriz anlarında kullanılması gereken etkili iletişim stratejileri ve yaşanan örnek olaylar konuşuldu.

Öğrencilerin büyük bir memnuniyetle ayrıldığı programın sonunda Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Fatih Bilici tarafından Sayın Yusuf Ziya Yüce'ye ve ekibine teşekkür belgesi ve Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu tarafından üretilen özgün ürünlerden oluşan hediyeleri takdim edildi. Etkinlik öğrencilerin fotoğraf çekimiyle sonlandı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [06-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [551]