Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunda Onur ve Yüksek Onur Belgeleri Töreni Düzenlendi

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunda öğrencileri takdir ve onore etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, başarılı öğrencilere yüksek onur ve onur belgeleri verildi.
Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nun düzenlediği etkinlikte, öğrencilere yüksek onur belgeleri, akademik başarılarını taçlandırmak adına takdim edildi. Yüksekokul öğretim elemanları, öğrencilere başarılarından dolayı duydukları gururu ifade etmek ve onları tebrik etmek amacıyla belgelerini takdim etti.
Etkinlik kapsamında sunuşu yapan Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Neşe ÖZMEN, öğrencilerin gösterdikleri başarıların sadece bireysel değil, aynı zamanda okulun genel başarısını da artırdığını belirtti. Ayrıca, başarı belgelerinin öğrencilere motive olmaları ve daha üstün başarılar elde etmeleri adına önemli bir teşvik olduğunu vurguladı. Özmen, “Bu belgeler aynı zamanda öğrencilerimizin gelecekteki kariyerlerine de katkı sağlar ve özgeçmişlerinde yer edinebilir. İşverenler, bu tür başarıları gördüklerinde, bu öğrencilerin sorumluluk sahibi, disiplinli ve hedeflerine odaklı bireyler olduklarını anlarlar. Bu nedenle bu belgeler, öğrencilerimizin gelecekteki başarılarının birer habercisi olarak kabul edilebilir.” Dedi. Törende konuşan Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet ÖZ, “Onur ve Yüksek Onur Belgeleri, yüksek notlarla elde edilen bir sertifika olmanın dışında, bu belgeler, öğrencilerimizin azimlerini, kararlılıklarını ve öğrenmeye olan tutkularını temsil etmektedir. Her bir öğrenci, bu belgeyi hak etmek için yoğun bir çalışma ve özveri sergilemiştir.” dedi.
Etkinlik, öğrenciler ve öğretim elemanlarının yoğun katılımıyla coşku içinde gerçekleşti. Başarılı öğrenciler, aldıkları belgelerle birlikte gelecekteki başarılarına bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadılar.
Bu özel etkinlik, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nun akademik başarılara odaklanan bir geleneği sürdürdüğünü ve öğrencilerin motivasyonunu yükseltmeyi hedeflediğini göstermektedir.

Haber Tarihi : [16-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [499]