Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunda, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalık Semineri Düzenledi
 Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunda, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalık Semineri Düzenledi

 

Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nda, Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalık Semineri" düzenlendi. Öğrenciler ve öğretim elemanları, etkinlikte yoğun bir katılım gösterirken, seminer kapsamında Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü tarafından sunulan hizmetlerle ilgili detaylar da paylaşıldı.
Seminerde, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda farkındalığı artırmak amacıyla panel ve interaktif bir oturum gerçekleştirildi. Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanları, konularında uzman konuşmacılar eşliğinde katılımcılara önemli bilgiler aktardı.
Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu yönetimi, düzenlenen seminerin toplumsal farkındalığı artırmada önemli bir adım olduğunu belirterek, katkı sunan herkese teşekkür etti. Seminerin, öğrencilere ve topluma kadına yönelik şiddetle ilgili daha fazla bilgi sağlama amacını taşıdığı ifade edildi. Etkinlik sonunda Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına, etkinliğe sundukları değerli katkılardan dolayı Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Dr. Neşe ÖZMEN tarafından anı belgesi takdim edildi. Katılımcılar, etkinliğin interaktif yapısı ve bilgilendirici içeriği dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirirken, Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün bu tür etkinliklerle toplumda farkındalık oluşturma çabalarını takdir ettiler.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [397]