GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ KASIM AYI TEKNİK GEZİLERİ
 GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ KASIM AYI TEKNİK GEZİLERİ

7 KASIM 2023  /   SUSURLUK ŞEKER FABRİKASI 

Gıda Teknolojisi Programı 2.sınıf öğrencileri için Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi-1 dersi kapsamında düzenlenen teknik gezide Üretim Müdürü Mehmet ÇALIŞKAN ve Makine Elektrik Şefi Sevin ARI rehberliğinde öğrencilerimiz şeker üretim prosesini gözlemlemiştir.

     

 

8 KASIM 2023  /  SARTEN AMBALAJ

Gıda Teknolojisi Programı 2.sınıf öğrencileri için Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi-1 dersi kapsamında düzenlenen teknik gezide Matbaa Bölüm Şefi Muhammet Talha ÇAKICI, Pres Bölüm Şefi Tugay KAŞ ve Kutu İmalaat Bölümüm Üretim Mühendisi Rahmi KAN rehberliğinde öğrencilerimize fabrika gezdirilerek, ambalaj üretim basamakları hakkında bilgiler verilmiştir.

     

 

14 KASIM 2023  /  GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 

Gıda Teknolojisi Programı 2.sınıf öğrencileri için Et ve Ürünleri Teknolojisi-1 dersi kapsamında düzenlenen teknik gezide Eğitim ve Yayın Bölüm Başkanı Erdal EROĞLU ve Furkan KARAPINAR rehberliğinde öğrencilerimize Enstitü Müdürlüğü hakkında bilgiler verilmiş ve müdürlük bünyesindeki laboratuvarlar gezdirilerek, laboratuvar şeflerinden yapılan analizler hakkında bilgiler edinilmiştir.

              

 

14 KASIM 2023  /  BUÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA ARAŞTIRMA VE UYGULAMA BİRİMİ

Aynı gün devam eden teknik gezide öğleden sonra üniversitemiz bünyesindeki Gıda Araştırma ve Uygulama Birimi'ne gidilmiştir. Burada Gıda İşletme Birim Sorumlusu Mümin GÜNGÖRMÜŞ tarafından öğrencilerimize işletme gezdirilerek, yapılan ürünlerin üretim basamakları hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. 

 

15 KASIM 2023  /  ETÇİİ ET ENTEGRE TESİSLERİ

Gıda Teknolojisi Programı 2.sınıf öğrencileri için Et ve Ürünleri Teknolojisi-1 dersi kapsamında düzenlenen teknik gezide Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin ARSLAN firma hakkında bigileri öğrencilerimizle paylaştıktan sonra İdari İşler Uzmanı Mehmet Nurettin YÜCESAN ve Kalite birim Sorumlusu Çağla BAYRAM tarafından tesisler gezdirilerek, hayvan refahı, kesim aşamaları ve et eldesi hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.

          

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [643]