Mustafakemalpaşa MYO’da Psikolojik Farkındalık Etkinliği

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nda, Mustafakemalpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gençlerin Psikolojik Sağlamlıklarını Korumaları ve Geliştirmeleri" konulu etkinlik büyük ilgi gördü. Öğrenciler, akademisyenler ve Yüksekokul Yönetimi, Psikolog Ceylan Bahçeci tarafından yapılan sunuma katıldılar.

Etkinlik, gençlerin psikolojik sağlamlıklarını anlamalarına ve bu sağlamlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olmayı amaçlayan önemli bir fırsat sunarak katılımcılara bilinç kazandırmayı amaçladı. Psikolog Ceylan Bahçeci'nin bilgi dolu sunumu, dinleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve dikkatle takip edildi.

Etkinliğin sonunda, Mustafakemalpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne teşekkür amacıyla özel bir anı belgesi sunuldu. Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Neşe Özmen, etkinliği düzenlemeleri ve katkılarından dolayı İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne ve personellerine teşekkür etti. Özmen, bu anlamlı etkinliğin, gençlerin psikolojik sağlamlıklarını korumalarına ve geliştirmelerine yardımcı olma konusundaki iş birliğini vurguladı.

Gençlerin psikolojik sağlamlıklarını artırmak ve bu önemli konuya dikkat çekmek için düzenlenen bu etkinlik, topluluk içindeki bilinç ve duyarlılığın artırılmasına önemli bir katkı sağlamıştır. Katılımcılar, etkinliği başarıyla tamamlayarak daha fazla psikolojik sağlamlık bilinci ve farkındalığına sahip olma imkânı elde ettiler.

Haber Tarihi : [26-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [509]