Mustafakemalpaşa MYO Öğrencileri, Suuçtu Şelalesi'nde Yeni Eğitim-Öğretim Dönemine Merhaba Dedi
 Mustafakemalpaşa MYO Öğrencileri, Suuçtu Şelalesi'nde Yeni Eğitim-Öğretim Dönemine Merhaba Dedi

2023-2024 eğitim öğretim döneminde Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu'na başlayan öğrenciler, Mustafakemalpaşa Belediyesinin destekleriyle gerçekleştirilen "hoşgeldin" etkinliğinde unutulmaz bir deneyim yaşamışlardı. Belediye Başkanı Mehmet Kanar, bu etkinlikte öğrencilere verdiği sözü çok kısa sürede yerine getirerek, bu kez onları sonbaharın büyüleyici renkleriyle süslü Suuçtu Şelalesi'nde ağırladı.

Etkinliğe Belediye Başkanını temsilen Başkan Yardımcısı Ersin Ekici ve Yüksekokul Yönetimini temsilen Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Neşe Özmen katıldı. Muradiyesarnıç Sosyal Tesislerinde kahvaltı organizasyonuyla başlayan etkinlikte yaklaşık 65 öğrenci ve yüksekokul personeli bir araya geldi.

Sonbaharın gelmesi ile Suuçtu Şelalesi’nde adeta kartpostallık görüntüler oluştu. 38 metre yükseklikten dökülen şelale göz kamaştıran güzelliğiyle öğrencileri büyüledi. Türkiye’nin birçok yerinden Mustafakemalpaşa’ya üniversite okumaya gelen öğrenciler "Herkesin bu eşsiz manzarayı yakından görmesi gerektiğine inanıyoruz." ifadelerini kullandılar. Öğrenciler, 5 bin metrekarelik alanda Suuçtu’nun temiz havası ve eşsiz manzarasında bol bol fotoğraf çekip sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.

Suuçtu Şelalesi gezisi, öğrencilerin hem eğitimlerine hem de yeni yaşamlarına unutulmaz bir başlangıç yapmalarını sağladı. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin topluma daha yakın hissetmelerine ve eğitim dönemi boyunca desteklenmelerine katkıda bulunmaktadır.

Öğrencilerin bu tip etkinliklerle Mustafakemalpaşa ilçesine oryantasyonlarının hızlandığını ifade eden Yüksekokul Yönetimi, öğrencileri davet etmeleri ve ilgiyle ağırlamalarından dolayı Belediye başkanı Mehmet Kanar ’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [505]