Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunda Üniversitene Hoş geldin Etkinliği
 Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunda Üniversitene Hoş geldin Etkinliği

 

Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulunda öğrencilerin keyifli bir başlangıç yapmaları için Mustafakemalpaşa Belediyesi katkılarıyla "Üniversite Hoş geldin" etkinliği düzenlendi. Öğrencilere sıcak bir karşılama sunan etkinlik, yeni akademik yılın heyecanını ve enerjisini yükseltti.

Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu öğrencileri için düzenlenen etkinlik, ilçe belediyesinin üniversite eğitimine olan destek ve katkısının bir göstergesi olarak ön plana çıkıyor. Mustafakemalpaşa MYO ve Mustafakemalpaşa Belediyesi, gençlerin üniversite yaşamlarına başlamalarına yardımcı olmak ve onları teşvik etmek amacıyla bu etkinliği organize etti.

Etkinlik kapsamında konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Öz

“Mustafakemalpaşa Belediyesinin değerleri temsilcileri, saygıdeğer meslektaşlarım, sevgili öğrenciler ve değerli konuklar, hepinizi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu'nun bu özel "Üniversite Hoş geldin" etkinliğinde görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Yeni bir akademik yılın başlangıcında sizleri burada ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Bu etkinlik, öğrencilerimizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşiyor ve gösterdikleri bu destek için kendilerine teşekkür ederim. Üniversite hayatı, sizin için yeni bir başlangıçtır. Bu yolculuk, bilgi edinme, deneyim kazanma ve kişisel gelişim için büyük bir fırsattır. Ancak, bu yolculuk bazen zorluklarla dolu olabilir. Ancak, bu zorluklarla başa çıkabilir ve başarıya ulaşabilirsiniz. Sizler, bu yüksekokulun değerli öğrencilerisiniz ve ben inanıyorum ki büyük başarılara imza atacaksınız.” dedi.

Öz konuşmasının devamında, “Meslek yüksekokulumuz, sadece bilgi aktarımı değil, aynı zamanda pratik becerilerinizi geliştirmeniz ve gerçek dünya deneyimi kazanmanız için tasarlanmış bir kurumdur. Öğretim kadromuz, size bu konuda yardımcı olmak için burada. Sormaktan çekinmeyin, araştırın, öğrenin ve kendinizi geliştirin. Bu süreçte sizlere destek olmak için buradayız. Son olarak, sizlerin başarısı, bizim başarımızdır. Sizler bu yüksekokulun değerli öğrencilerisiniz ve geleceğimizi şekillendiren gençler olarak büyük bir potansiyele sahipsiniz. Üniversite hayatınız boyunca bu potansiyeli en üst düzeye çıkarmak için çaba sarf edeceğinize inanıyorum. Hepinize başarılı, mutlu ve keyifli bir üniversite yaşamı diliyorum. Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu olarak, sizlerin yanınızdayız ve her adımda sizi desteklemeye hazırız. Teşekkür ederim.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ’Kıymetli kardeşlerim ilçemize hoş geldiniz.’’ dedi. 2023-2024 eğitim öğretim yılı için Mustafakemalpaşa’ya gelen öğrenciler Başkan Kanar’a sorular yönelterek Mustafakemalpaşa hakkında istişarelerde bulundular. Her fırsatta gençler ile bir araya gelen gençlerin Başkanı Mehmet Kanar, ‘’Genç fikirleri önemsiyorum. İlçemizdeki tüm projeleri gençlerimiz için tasarlıyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı. Öğrencilerle samimi bir ortamda tüm sorularını yanıtlayan Başkan Kanar, Mustafakemalpaşa’nın özlemle beklediği Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi, Bursa’nın büyük 5. Millet Bahçesi ve hayata geçireceği tüm projeleri detaylı bir şekilde anlattı. Başkan Kanar “Mustafakemalpaşa tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dolu bir yer.  Burada yaşayacak ve öğrenecek çok şey bulacaksınız. İlçemiz, sıcakkanlı insanları ve samimi atmosferi ile sizi çabucak evinizde hissettirecek. Ben Mehmet abiniz olarak her zaman yanınızdayım. Üniversite hayatı, sadece derslerle sınırlı değil, bu dönem, kendinizi keşfetmek, yeni arkadaşlar edinmek ve birçok deneyim yaşamak için bir fırsattır. Unutmayın ki, bu şehir sizin yeni maceralarınızın ve başarılarınızın sahnesi olacak. Üniversite hayatınız boyunca, ilçemizdeki her adımda yanınızda olacağımızı unutmayın. Hepinize başarılar diliyorum. Yeni bir başlangıç için buradayız, her şeyin en güzeli sizinle olsun. Tekrardan Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. ’dedi.

Etkinlik kapsamında öğrencilere yemek ve tatlı ikramı yapıldı ve etkinlik öğrencilerle fotoğraf çekimi yapılmasıyla tamamlandı.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [371]