EXPLORING URBAN RESILIENCE AND URBAN HERITAGE: WORKSHOP ON HERITAGE IMPACT ASSESSMENTS IN BURSA UNESCO WORLD HERITAGE SITE

Bursa Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, RheinMain Üniversitesi UNESCO Kürsüsü işbirliğinde düzenlenecek olan "EXPLORING URBAN RESILIENCE AND URBAN HERITAGE::WORKSHOP ON HERITAGE IMPACT ASSESSMENTS IN BURSA UNESCO WORLD HERITAGE SITE"  isimli çalıştay Bursa Uludağ Üniversitesi, Rheinman Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi'nin katılımı ile 26-29 Mart 2024 tarihlerinde BUU Mimarlık Fakültesinde gerçekleştirilecektir. Üç üniversiteden lisans ve lisansüstü düzeylerde 25 lisansüstü öğrencinin katılacağı çalıştay RheinMain Üniversitesi'nden Prof. Dr. Michael Kloos ve Dr. Merve Demiröz Torun, Bursa Uludağ Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tülin Vural Arslan'ın koordinatörlüğünde yürütülecektir. 26 ve 27 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan seminerlerde çok sayıda akademisyenin Kültürel Miras, Üstün Evrensel Değer, Kültürel Miras Etki Değerlendirmesi, Bursa UNESCO Dünya Miras Alanlarının Önemi ile ilgili konularda sunumları yapılacaktır. Sunumlar tüm öğrencilerimiz ve hocalarımızın katılımına açıktır. Çalıştay ile ilgili bilgilere aşağıdaki dosyalardan erişebilirsiniz.

Syllabus-Bursa-Workshop

Haber Tarihi : [26-Mar-2024]