T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nde staj yapmak isteyen öğrencilerin dikkatine;

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nden gelen resmi yazıda, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü birimlerinde staj yapmak isteyen öğrencilerin staj başvurularının 02.01.2020-28.02.2020 tarihleri arasında e-devlet üzerinden alınarak staj yapması uygun görülenlere dair sonuçların yine e-devlet üzerinden yayınlandığı belirtilmektedir. Aynı yazıda Dünya'da ve Ülkemiz'de yaşanan Covıd-19 salgını ve bu salgının yayılımının engellenmesi tedbirleri kapsamında öğrencilerin T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nde staj yapmaları hususunun yeniden değerlendirildiği ve üniversite öğrencilerinin 2020 yılı yaz stajlarını T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yapmalarının uygun görülmediği ifade edilmiştir. Bilgilerinize sunulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [30-Haz-2020 13:16]