2019-2020 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONU MEZUNİYET İŞLEMLERİ

2019-2020 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONUNDA MEZUNİYET İŞLEMLERİ YAPTIRMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Sevgili Öğrencilerimiz;

BUU Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezuniyet aşamasına gelip tüm kredi ve ders kontrollerini yapan öğrencilerimizin başvuru işlemlerinin Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan yapılmasına karar verilmiştir. Mezuniyet talep başvurusunda ıslak imza, elden teslim vb. işlemleri sanal ortama taşınmış olup, ilgili başvuru dilekçesi ıslak imza ile imzalanıp jpg ya da pdf formatında gurkanozgn@uludag.edu.tr adresine uzaktan gönderilecektir.

Başvurular:    24 Haziran 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar alınacaktır.

Bütünleme durumunda olan öğrencilerimizin başvuruları bütünleme sınavlarından sonra 03 Temmuz 2020 mesai bitimine kadar alınacaktır.

Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

BUÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü MEZUNİYET KOMİSYONU

Mezuniyet İçin Öğrenci Otomasyon Sisteminden Kontrol Aşamaları Kılavuzu için tıklayınız.

2019-2020 Mezuniyet Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Haz-2020 12:52]