Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

100'üncü yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızın ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100. yılını gururla ve coşkuyla kutluyoruz.

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir. Bundan tam 100 yıl önce imkânsızlıklarla ve yokluklarla dolu bir ortamda adeta küllerinden doğan Cumhuriyetimizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak amacıyla Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda öğrencilerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun.

Haber Tarihi : [28-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [1.588]