Büyükorhan Meslek Yüksekokulunu Kazanan Öğrencilere Burs Müjdesi

Büyükorhan Aktaşlılar Tarım Hayvancılık Taşımacılık İnşaat Petrol Ürünleri Sanayii ve Ticaret Ltd. Şti. Bursa Uludağ Üniversitesi Büyükorhan Meslek Yüksekokulu Avcılık ve Yaban Hayatı Programı örgün öğretimini, Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı örgün öğretimini ve Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı ikinci öğretimini ÖSYM’nin yaptığı sınav sonucunda ilk üç sırada kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilerine 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılından itibaren başlamak üzere Eğitim-Öğretim dönemi boyunca, aylık 400 TL. burs verecektir. 2.yıl öğrencinin Genel Akademik Not Ortalamasının en az 2,5 olması ve alttan dersi kalmış olmaması kaydıyla belirlenen miktar üzerinden burs devam edecektir. Bursun süresi ve devam etme şartları karşılıklı mutabakat sonucu belirlenecektir.

Haber Tarihi : [03-Tem-2019]

Haber Görüntüleme : [822]