Buyukorhan Meslek yüksekokulu öğrencileri peyzajda kullanılmak üzere kendi çiçeklerini yetiştiriyor

Büyükorhan Meslek yüksekokulu öğrencileri ve personeli (Sedat Aslan, Orhan Acar, Fethiye Savucu ve Hülya Apak), Süs Bitkisi Yetiştiriciliği dersi kapsamında Öğretim Görevlisi Ömer Güntan öncülüğünde peyzajda kullanılmak üzere kendi çiçeklerini yetiştiriyor. Tohumdan urettigimiz cicekler yüksekokulumuzun yanısıra Büyükorhan Belediyenin ve Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ön gördüğü Şehit Zeki Uğur Ortaokulunda peyzaj islerinde kullanılacaktır. Ögrencilerimiz hem uygulama yapiyor hemde seramizda öğrencilerimizin ürettiği bitkiler Büyükorhan Meslek Yüksekokulu, Buyukorhan Belediyesi ve Şehit Zeki Uğur Ortaokulunun peyzaj işlerinde kullanılıyor.

Haber Tarihi : [12-Nis-2017]

Haber Görüntüleme : [695]