06.03.2017 Tarihinde Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğüne Teknik Gezi Yapıldı

Dendrometri dersinin uygulaması kapsamında okulumuzun Ormancılık ve Orman Ürünleri programında okuyan birinci sınıf öğrencileriyle, yüklü miktarda üretimin yapıldığı ve bünyesinde iki adet Orman İşletme Müdürlüğü bulunduran  tek İlçe olan Dursunbey’deki  Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğüne teknik gezi yapıldı. Program başkanı Öğretim Görevlisi Sinan BABAYİĞİT nezaretinde Dursunbey’de  bulunan öğrencilerimize  Dursunbey Orman İşletme Müdürü Ahmet ÖZDEMİR,  Dursunbey İşletme Şefi Muhammet SOLMAZ,  Depo Şefi Bayram ÇOLAKOĞLU ve Gökçedağ Orman İşletme Şefi Emre ÜNAL eşlik etiler.  Dendrometri  dersinin konusu gereği gezinin yoğun olarak geçti Dursunbey Orman İşletme Deposunda depo şefi Bayram ÇOLAKOĞLU burada emvallerin depoya giriş ve depodan satışa sunulmasına kadar geçen sürede yapılan iş akışını aktardı. Depodan sonra Fidan üretim tesisleri de gezilerek burada tohum üretiminden fidan yetiştirilmesine kadar yapılan işlemler hakkında gözlemlerde bulunuldu.

Haber Tarihi : [04-Nis-2017]

Haber Görüntüleme : [1.063]