27.10.2016 tarihinde Bursa Orman Bölge Müdürlüğünü Ziyaret ettik

27.10.2016 tarihinde Okulumuzun Ormancılık ve Orman Ürünleri programının 2. Sınıfta okutulan fidan tekniği dersinin uygulama kapsamında öğrencilerimizle birlikte Bursa Orman Bölge Müdürlüğü fidanlığına gezdik. Fidanlık gezimizden öncesinde Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan Bursa Orman Bölge Müdürü sayın Arif CAN’ı  öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Öğrencilerimizle yakından ilgilenen  Bölge Müdürü Arif Can ilk olarak Bölge Müdürlüğü çalışmalarını anlatan bir sunum yaptı.

Daha sonra Bursa Orman Bölge Müdürlüğü fidanlığında teknik incelemede bulunan grubumuza  Fidanlık Müdür Yardımcısı Ahmet GÜLYAVUZ ve Fidanlık Şefi Ali SARIBAŞ eşlik ederek fidan üretim teknikleri hakkında bilgi verdi.

Haber Tarihi : [11-Kas-2016]

Haber Görüntüleme : [936]