Mazeret Sınavı Hakkında

MAZERET SINAVI İÇİN BİLGİLENDİRME
1. Bireysel düzeyde yaşanan Teknik Aksaklıklar sebebiyle mazeret sınav hakkı verilmeyecektir. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav öncesinde gerekli önlemleri almalarını önemle rica ederiz. (telefon, bilgisayar, tablet vb. farklı cihazların olası bağlantı sorunları için hazır olması,  güvenli bir internet bağlantısı için kablo ve wifi alternatiflerinin bulunduğu ortamların tercih edilmesi, elektrik kesintisi için gerekli tedbirlerin alınması vb.)
2. Öğrencilerin UKEY sisteminden kaynaklanan teknik aksaklık bildirimleri için sınavın bitimini takip eden ilk beş dakika içinde sistemsel hatayı kanıtlayıcı ekran görüntüsü ile birlikte mazeret sınavı dilekçesini doldurarak  buyukorhan@uludag.edu.tr  adresine mail ile göndermeleri gerekmektedir.
3. Sağlık sorunları sebebiyle mazeret sınav hakkı başvurusu yapmak isteyen öğrenciler sağlık raporu ile birlikte mazeret sınavı başvuru dilekçesini buyukorhanmyo@uludag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.
4. Mazeret Sınavı dilekçesi doldurulmadan ve gerekli mazeret belgeleri dilekçeye eklenmeden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Mazeret Dilekçesi İçin Tıklayınız.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-Nis-2023 13:18]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [10-Nis-2023 13:23]

Duyuru Görüntüleme : [427]