24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi Dekanlığı, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı ve Görsel Sanatlar Eğitimi Derneği (GÖRSED) işbirliğinde hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Töreni’ne ev sahipliği yaptı.

BUÜ Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı ve GÖRSED’in birlikte hayata geçirdiği program, Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Uluslararası Karma Sergi açılışı ile başlayan etkinliğe BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, GÖRSED Genel Başkanı Prof. Dr. Levent Mercin, GÖRSED Onursal Başkanı Prof. Dr. Vedat Özsoy, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Turgut, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

YILIN EN’LERİNE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Törenin sonunda Görsel Sanatlar Eğitimi Hizmet Onur Ödülleri, Yılın Görsel Sanatlar Eğitimcisi Ödülleri ile destek veren kişi ve kurumlara belge takdimleri gerçekleştirildi.

SANATIN SAĞLIK ÜZERİNDEKİ ETKİSİ KONUŞULDU

Açılış konuşmalarının ardından Sanatın Sağlık Üzerindeki Etkileri (Sanat ile Tanı ve Tedavi) konulu bir panel düzenlendi. Moderatörlüğünü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Gonca Erim’in yaptığı panelde Prof. Dr. Pınar Aydın O’Dwyer, Prof. Dr. Aslı Sarandöl, Doç. Dr. Eda Öz Çelikbaş, Dr. Öğr. Ü. Nevin Eracar ve Tümay Aldemir konuşmacı olarak yer aldı. Program soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [1.518]