Gemlik Hisar Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Yüksekokulumuz Ziyareti

Gemlik Hisar Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri Milli Eğitim’in Dönem Sonu Etkinlik Haftası kapsamında Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarete katılan öğrencilere öncelikle okulumuz seminer salonunda Bursa Uludağ Üniversitesi ile ilgili genel sonrasında ise Meslek Yüksekokulumuz Programları, program kazanımları ve iş olanakları, sektör işbirlikleri, düzenlenen etkinlikler gibi konularda bilgiler verildi. Öğrenciler de hazırlandıkları üniversite sınavı, puanlamalar, iş hayatından beklentileri, üniversite hayatından beklentileri, barınma ve burs imkânları gibi konularda sorularını yönelttiler. Daha sonra okulumuz derslik, laboratuvar ile sosyal ve sportif mekanlar ile yurtlar bölgesi gezilerek ziyaret tamamlandı.

Bu ziyaret ile 2024 yılı içerisinde yapılacak olan bilinirlik ve tanıtım faaliyetlerini arttırma hedefimiz açısından önemli bir adım atılmış oldu.

Haber Tarihi : [18-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [467]