Efdal Altun ile Klasik Müzikli Sohbetler Etkinliği

Asım Kocabıyık Bilim Kültür Sanat ve Spor Haftası kapsamında gerçekleşen "Efdal Altun ile Klasik Müzikli Sohbetler" etkinliği yoğun katılım ve ilgiyle Asım Kocabıyık Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Borusan Holding Koordinatörü Serdar Özkaleli ve Borusan Holding yöneticileri, konuklar ve öğrenciler katıldı.
Uluslararası başarılara imza atan, klasik müzik alanında ülkemizin gurur kaynaklarından olan ve Borusan Quartet'in viyola sanatçısı olarak sahne alan Efdal Altun yönetiminde gerçekleşen etkinlikte, müzik ve mizahın buluştuğu harika bir etkinlik gerçekleşti.Etkinlikte yine uluslararası üne sahip sanatçılar Kandemir Basmacıoğlu ve Müşfik Galip Uzun, Efdal Altun'a eşlik ettiler. Efdal Altun kendi yaşam öyküsü ve müzik tarihinden anektodlarla ördüğü gösterisinde, Asım Kocabıyık anısına sunulan "Karahisar Kalesi Türküsü" büyük ilgi gördü. Dünya üzerinde farklı kültürlerden eserlerin sunumuyla devam eden etkinlik, izleyenlere bir saatlik müzik ziyafeti sundu.

Haber Tarihi : [25-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [370]