Gıda Teknolojisi Programı Öğrencilerinin BİTUAM'a Teknik Gezisi

Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencileri, Tahıl İşleme Teknolojisi I dersi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Azime ÖZKAN KARABACAK koordinatörlüğünde Bursa Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne teknik geziye katıldı. Öğrenciler, laboratuvarın organizasyon yapısı, yönetim ve işleyişi ile ilgili bilgilendirildikten sonra laboratuvarda bulunan cihazlar detaylı olarak açıklanmış ve bazı analizlerin uygulaması yapılmıştır. Bu sayede, ders kapsamında öğrenilen bilgilerin donanımlı bir laboratuvar ortamında gözlemlenip incelenerek, öğrencilerin uygulama becerilerinin arttırılmasına olanak sağlanmış oldu. Bursa Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİTUAM)’ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [11-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [422]