Bahçe Tarımı Öğrencilerimiz Tarım Fuarını Ziyaret Etti

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık M.Y.O Bahçe Tarım programı öğrencilerimiz Bursa’da düzenlenen 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarına katılarak mesleki anlamda bilgilerini pekiştirdikleri bir eğitim sürecini gerçekleştirdiler.

Bu etkinlikte Bahçe Tarım programı öğretim görevlisi Dr. Murat Çetin öğrencilerimize bahçe bitkilerinde yetiştiriciliği yapılan sebze tohumları, meyve fidanları, bahçe sulama ekipmanları ve makineleri stantlarını gezdirip ayrıntılı anlatımı ile stantlardaki ürünler hakkında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Özellikle Gemlik yöremizin büyük geçim kaynağı zeytincilik, zeytinyağı ve zeytin işleme, kalibrelerine ayırma konuları üzerinde stant sorumlularından da alınan bilgiler ışığında, öğrencilerimiz için oldukça verimli bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Haber Tarihi : [20-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [934]