2023-2024 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI VE AÇIKLAMALAR

Mezuniyet aşamasında sorun yaşamamanız için ders seçimi sırasında lütfen aşağıdaki bilgileri dikkate alınız.

*** Ders seçimi ekranında göreceğiniz "TUR2205" kodlu Dinleme Eğitimi dersi 2. sınıf öğrencilerinin müfredatında yer almaktadır, 2. sınıf öğrecilerimizin bu dersi seçmesi gerekmektedir. 2021-2022 dönem girişli öğrencilerimiz, geçişle bölümümüze yerleşip ders intibakı 2021 ve öncesine yapılmış öğrencilerimiz ile Dinleme Eğitimi dersini alttan alacak olan öğrencilerimiz 3. sınıf müfredatında yer alan "TUR3201" kodlu Dinleme Eğitimi dersini seçmelidir. Farklı sınıf müfredatındaki bir dersi almanız durumunda AKTS şartını karşılayamayacağınız önemle duyurulur! Müfredatınızdaki derslere ulaşmak için web sayfamızdaki Öğrenci >> Ders Planları menüsünden giriş yılınıza uygun olan ders planını kontrol ediniz.

*** Öğrencilerimizin ders planlarına uygun bir şekilde ders seçimi yapabilmeleri için meslek bilgisi, genel kültür bilgisi ve alan bilgisi seçmelileriyle ilgili aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

*  2. sınıf öğrencileri 1 adet MBS kodlu, 1 adet GKS kodlu seçmeli ders seçeceklerdir.

*  3. sınıf öğrencileri 1 adet MBS kodlu, 1 adet GKS kodlu ve 1 adet TUR00.. kodlu seçmeli ders seçeceklerdir.

*  4. sınıf öğrencileri 1 adet MBS kodlu, 2 adet TUR00.. kodlu seçmeli ders seçeceklerdir.

*** 2022-2023 eğitim yılından itibaren yapılan müfredat değişikliği nedeniyle 2022 yılı öncesinde bölümümüze yerleşen öğrencilerin alttan alacakları derslerin müfredattan kaldırılmış/değiştirilmiş olması durumunda, ilgili dersin yerine 2022 yılı programında intibakı yapılmış olan dersin seçilmesi gerekmektedir. İntibaklar ve ders planları için lütfen Öğrenci >> Ders Planları menüsündeki dosyaları kontrol ediniz. Soru ve sorunlarınız için akademik danışmanınızla iletişime geçiniz.

***  Kontenjanı dolan dersler için meltemmerve@uludag.edu.tr e-posta adresiyle iletişime geçiniz.

2023-2024 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular