İŞYERİ EĞİTİMİ-II DERSİ HAKKINDA
 İŞYERİ EĞİTİMİ-II DERSİ HAKKINDA

İŞYERİ EĞİTİMİ-II DERSİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU !!!

 

İşyeri Eğitimi başvuru evrakı öğrenci tarafından doldurulmalıdır.

* Eksiksiz olarak doldurulan evrak, önce işyeri eğitimi yapılacak işyeri tarafından, sonra öğrencinin danışman hocası tarafından onaylanır.

* Onaylanmış başvuru, yine danışmanı tarafından sigorta işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için dönem başlamadan en geç 10 gün önceden Yüksekokul Staj Bürosuna teslim edilir.

* Başvuru formu doldurulduktan sonra E-Devletten Sağlık-Provizyon ve Aktivasyon Sistemi (SPAS) Müstehaklık Belgesinin alınarak başvuru formuna eklenmesi zorunludur. SPAS Belgesi olmayan başvurular işleme alınmayacaktır.

* İşyeri Eğitimi-II Dersinin Başlangıç Tarihi: 19.02.2024 - Bitiş Tarihi: 31.05.2024

*Sadece Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 1. ve 2.eğitim öğrencileri ile Yerel Yönetimler Programı 1.Eğitim öğrencileri ve Büro yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. eğitim öğrencileri Pazartesi – Salı günleri işyerlerine gidecekler. Bunların dışındakiler, Perşembe ve Cuma günleri işyerlerine gideceklerdir.

* “Engel durumu olan öğrenciler” başvuru evraklarında engel durumunu mutlaka belirtmelidir.

* İşyeri Eğitimi-II Dersini alan öğrenciler başvuru evrakını teslim ettikten sonra işyeri istediği takdirde “Sigortalı işe Giriş Bildirgesini” E-Devletten 4A Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi ekranından sorgulama yaparak alabilirler.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [1.112]