2023-2024 BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI

2023-2024 BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI

 

* Sınav salonları sınav başlamadan 10 dk. önce bina girişinde ilan edilecektir.

* Öğrencilerin sınava "ÖĞRENCİ KİMLİĞİ" veya E-Devlet'ten alacakları "ÖĞRENCİ BELGESİ" ile girmesi zorunludur. Öğrenci Kimliği veya Belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. 

* Yabancı Dil-II dersi ara sınavı ONLINE yapılacaktır. 

* Sınav programında olabilecek zorunlu değişiklikler için sınav programının güncel halini 12 Nisan 2024 Cuma günü mutlaka kontrol ediniz.

Tüm öğrenciler kendi programı ve öğretim türüne (örgün/ikinci eğitim) göre uygun sınıfta sınava girmelidir. Yanlış sınıfta sınava giren öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır. 

İşyeri Eğitimi-II dersini alan öğrencilerin DİKKATİNE!!!

  İşyeri tarafından sınav programının talep edilmesi halinde onaylı sınav programı Yüksekokul Bölüm Sekreterliği tarafından öğrencinin kendisine verilecektir. 

* Sağlık sorunları nedeniyle ara sınava katılamayan öğrecilerin sınav gününe ait raporu mazaret dilekçesi ile Yüksekokul Evrak Kayıt Birimine sunması halinde Yüksekoul Yönetimi tarafından mazeret sınav hakkı değerlendirilecektir. 

 

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ

Mazeret sınav hakkı

MADDE 30 – (1) Ara sınavlara katılamayan öğrencilere ilgili kurul tarafından mazeret sınav hakkı verilebilir.

(2) Öğrencinin, tam teşekküllü bir sağlık kurumu/kuruluşu tarafından düzenlenen sağlık kurulu raporu ile belgelediği sağlık sorunu veya Türkiye’yi, Üniversiteyi veya kayıtlı olduğu birimi temsil etmek üzere ilgili kurul kararı ile görevlendirilmesi ya da yakalama, gözaltı, tutuklama gibi adlî bir işleme muhatap olması veya ev, iş yahut trafik kazasına uğraması ya da bir yakınının vefatı veya öngörülemeyen ağır sağlık sorunu gibi haklı ve geçerli diğer bir nedenle ara sınava katılamamış olması, mazeret olarak kabul edilebilir.

(3) İkinci fıkrada sayılan nedenlerden dolayı ara sınava giremeyen öğrencilerin mazeretin bitim tarihini izleyen en geç 5 iş günü içinde kayıtlı oldukları birime mazeretini ispata elverişli belgelerle birlikte yazılı olarak başvurması gerekir.

MAZERET SINAVI BAŞVURU DİLEKÇESİ

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Mar-2024 14:04]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [22-Mar-2024 13:45]

Duyuru Görüntüleme : [4.349]