MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA MEZUNİYET COŞKUSU

Meslek Yüksekokulumuzun 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni Yenişehir Şehit Ömer Halis Demir Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN, Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Kadri BAHTİYAR, Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN, Orhan Holding Onursal Başkanı İbrahim Orhan, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende protokol konuşmalarının ardından okul birincisi Büşra Bayrak yaş kütüğüne anı plaketini çaktı. Ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Mezun olan öğrencilere mezuniyet anı belgelerinin dağıtılmasının ardından, öğrenciler toplu olarak keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte yaşadılar.

Haber Tarihi : [01-Tem-2019]

Haber Görüntüleme : [1.434]