KARİYER VE KİŞİSEL GELİŞİM GÜNLERİNİN 7. OTURUMUNDA “BAŞARIYA GİDEN YOL” ve “SAĞLIKLI BESLENME VE GIDALAR” KONULU SUNUMLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu 2.Kariyer ve Kişisel Gelişim günlerinin 7. Oturumunda Dilmenler Akademi Genel Müdürü Hamdi DİLMENLER “Başarıyı Yakalamak”, Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi Diyetisyeni Ayşenur YALÇINKAYA ‘‘Sağlıklı Beslenme ve Gıdalar’’ konulu sunumlarını gerçekleştirdi. Soru-cevap kısmını takiben konuşmacılara Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet SİNCİK tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Haber Tarihi : [29-Mar-2019]

Haber Görüntüleme : [953]