ORHAN HOLDİNG ONURSAL BAŞKANI SAYIN İBRAHİM ORHAN YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU.

Yüksekokulumuza kuruluşundan bu yana büyük katkıları olan Orhan Holding Onursal Başkanı Sayın İbrahim Orhan, Bursa Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu 2.Kariyer ve Kişisel Gelişim günlerinin 3. Oturumuna katılarak, iş hayatındaki büyük bilgi birikimi ve tecrübesini öğrencilerimize aktardı. Yüksekokulumuz öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından ilgiyle takip edilen söyleşi sonrasında Sayın İbrahim Orhan’a Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet SİNCİK tarafından Yüksekokulumuzun anı plaketi takdim edildi.

Haber Tarihi : [27-Mar-2019]

Haber Görüntüleme : [868]