YÜKSEKOKULUMUZDA “İŞKUR KAMPÜSTE” KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu 2.Kariyer ve Kişisel Gelişim günlerinin 2. Oturumu kapsamında İnegöl İşkur Hizmet Merkezi ile birlikte “İŞKUR KAMPÜSTE” kariyer günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet SİNCİK, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ, İnegöl İşkur Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet BAŞTÜRK, Şişecam Trakya Yenişehir Cam San. A.Ş.  İnsan Kaynakları Müdürü Gül GÜNAY, Şişecam Anadolu Cam Yenişehir San. A.Ş.  İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Akif ÇELİKER, öğretim üyeleri, öğrenciler ve basın mensupları katıldı. Etkinlik kapsamında açılış konuşmalarının ardından İnegöl İşkur İş ve Meslek Danışmanı Abdurrahman GÖÇMEN “İŞKUR’un Tanıtımı ve Faaliyetleri”, Şişecam Anadolu Cam Yenişehir Cam Sanayii A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Akif ÇELİKER “İnsan Kaynakları ve Kariyer Planlama” konulu sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumların ardından Abdurrahman GÖÇMEN ve Mehmet Akif ÇELİKER’e teşekkür belgeleri takdim edildi.

Haber Tarihi : [27-Mar-2019]

Haber Görüntüleme : [1.014]